Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:03:2021 11:46
Det perfekte match: Tre medier rygter verdensmester til Liverpool

Spansk presse har travlt med at sende en af Real Madrids største profiler til Anfield.


Måske er der en agent, der har travlt med at putte pres på Real Madrid, så de bøjer sig i forhandlingerne med Raphael Varane om en ny kontrakt. Måske er Liverpools interesse reel, hvilket ikke ville være helt sort.

Faktum er den, at tre forskellige spanske medier uafhængigt af hinanden skriver, at The Reds ønsker at hente den 27-årige franskmand til Anfield til sommer.

Diario AS skriver, at Varanes fremtid på Santiago Bernabeu "aldrig har været mere usikker," da han nu har under 18 måneder tilbage på sin kontrakt. Derfor udelukker Real Madrid ikke et salg, og derfor står Liverpool angiveligt klar til at slå til.

Catalanske Mundo Deportivo skriver, at Real Madrid sælger Varane, medmindre han forlænger sin kontrakt før sommerferien. Forhandlingerne mellem de to parter skulle allerede have fundet sted ved flere lejligheder, men Los Blancos skulle være meget lidt optimistiske og ser "ikke franskmanden fortsætte i klubben".

Derfor er de klar til at sælge for omkring £65 millioner, og Liverpool omtales som den største bejler på grund af klubbens mareridtssæson med skade efter skade efter skade i defensiven. Og I Varane ser The Reds efter sigende det "perfekte match" til Virgil van Dijk.

Diario Sport hiver også Liverpool ind i billedet i deres historie om den franske stjerneforsvarer. Sammen med Manchester United og Paris Saint-Germain bliver Liverpool nævnt som en klub, der ikke ville "tøve" med at investere i Varane til sommer.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED