Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:09:2020 11:54
Det nye PES 2021 er på gaderne: Ansigter, ratings, priser og andet du bør vide

Vi gennemgår det nye eFootball PES 2021-spil, der har været på gaderne siden den 15. september.


PES 2021 har nu været på gaderne i to uger, og det er derfor på tide at få set lidt nærmere på det nye, virtuelle fodbold-spil. Vi vil i denne artikel se nærmere på nye features, grafikker og priser med mere fra et Premier League-perspektiv.

Om spillet:

PES 2021 er først og fremmest præget af verdenssituationen. Spilproducenten Konami har modsat EA taget satset ved ikke at lave et nyt spil. I stedet har man blot lavet en opdatering til spillets 2020-version, hvilket både har sine fordele og ulemper.

Ulempen er naturligvis, at der ikke er meget nyt i forhold til gameplay og grafikker, selvom der følger enkelte nye tilføjelser gennem opdateringen - blandt andet et par nye stadions. Dette kan specielt være kedeligt for stamspillere, der må vente et år mere på at se grundlæggende forbedringer i spillet.

Fordelen er, at man som køber er forsikret om at få et fungerende spil for pengene. Ofte ser vi med EA Sports FIFA-versioner, at de første måneder er fyldt med diverse 'bugs' og irriterende urenheder i gameplayet, hvilket undgås i årets udgave af PES.

Derudover er prisen markant lavere i år, da der kun er tale om en opdatering, hvilket er interessant for mange gamere, der ikke just ser frem til at bruge over 400 kroner på FIFA for derudover at skulle af med et lignende beløb for at kunne spille online.

Pris:

PS4: 189,00 kroner - Cdon.com

Xbox One: 219,00 kroner - Cdon.com

PC/MAC: 139,00 kroner - Gamemore.dk

Spillet udkommer også til den nye PS5 og Xbox Serie X.

Cover:

Årets PES-udgave har fået hele fire prominente modeller.

Licens-liste:

Licens-listen har altid været Konamis store udfordring, og det er den stadig. Dog er de ikke helt uden aftaler, og der er endda også to store Premier League-klubber iblandt, mens Juventus - modsat i FIFA - også er med.

Premier League-ratings:

1 - Kevin De Bruyne

2 - Virgil van Dijk

3 - Sergio Agüero

 

4-30 

Spiller graffiker:

Én video kan redegøre stoffet bedre end nogen eller billedkollager. Se alle PES' Premier League-animerede spillere i videoen her:

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED