AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:04:2020 08:34
Det modsatte af Liverpool: Manchester United fortsætter med selv at betale ansattes løn under krisen

Daily Mail erfarer, at Manchester United ikke har nogle intentioner om at gøre brug af den lønkompensationsordning, som Liverpool nu gør.


Måske var det aldrig intentionen at bruge lønkompensationsordningen, eller også besluttede Manchester United sig for ikke at gøre det, da de så modreaktionen mod Liverpool.

Ifølge Daily Mail har The Red Devils ingen planer om at gøre brug af ordningen, hvor det er den britiske stat, som betaler 80 procent af de ansattes løn.

Lørdag kunne Liverpool offentliggøre, at man ville sende halvdelen af sine ikke-spillende ansatte hjem på orlov med lønkompensation.  Den beslutning har klubben, der er blandt de rigeste i verden, sidenhen fået stor kritik for.

Modsat Liverpool skulle Manchester United i løbet af denne uge meddele sine 900 ikke-spillende ansatte, at de ikke skal frygte for deres job, og at klubben nok selv skal finansiere deres løn.

Mange af disse ansatte har i øjeblikket ikke nogen funktion, fordi der ikke bliver spillet Premier League-fodbold. Derfor fortæller kilder tæt på klubben, at man undersøger muligheden for, at de ansatte i stedet kan udføre frivilligt arbejde i lokalsamfundet, mens krisen står på.

VIL DU VINDE ET PAR FODBOLDSTØVLER - TRYK PÅ BILLEDET FOR AT DELTAGE:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED