Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:02:2021 16:20
Det lugter af forlængelse: Mbappé-beslutning er lige på trapperne

Paris Saint-Germains sportsdirektør har udtalt, at vi snart bliver endegyldigt klogere på, om Kylian Mbappé forlader den franske storklub eller ej.


Det varer ikke længe, før vi endelig ved, hvorvidt Kylian Mbappé bliver i Paris Saint-Germain eller potentielt pakker tasken og drager til Real Madrid eller Liverpool. Det fortæller PSGs sportsdirektør Leonardo, som dog selv får pilen til at pege i retning af en forlængelse.

- Vi forhandler med Mbappé, og de skrider frem. Det varer ikke længe, før det er på tide at træffe en beslutning. Dialogen har været god, og vi er også på rette spor i forhandlinger med Neymar. Intet er dog skrevet under endnu. Vi når et udfald inden længe, fortæller Leonardo til France Bleu.

Mbappe har kontraktudløb med PSG efter næste sæson, så det er i parisianernes interesse at få vished over kontraktsituationen inden sommerens transfervindue, som kan udgøre sidste chance for at få smæk for skillingen, hvis man sælger den franske superstjerne.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED