AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:01:2020 13:25
Det løb er kørt: Liverpool har afvist at hente Coutinho tilbage til Anfield

Liverpool skulle angiveligt have meddelt Barcelona, at man ikke ønsker at hente den brasilianske playmaker tilbage.


Tyske medier skrev forleden, at Bayern München ikke har nogen intentioner om at signe Philippe Coutinho permanent til sommer, selvom klubben har en købsoption på €120 millioner.

Brasilianeren har præsteret okay,  men ikke nok til at retfærdiggøre et prisskilt på den størrelse.  Samtidigt skulle Coutinho heller ikke have nogen fremtid på Camp Nou, og derfor har Barcelona nu startet processen med at finde en køber til sommer.

Ifølge El Desmarque skulle de spanske mestre derfor have tilbudt Liverpool chancen for at hente sin tidligere spiller tilbage.  Det har Jürgen Klopp og Liverpool-ledelsen efter sigende afvist.

Barcelona var ellers parate til at sænke prisen yderligere på playmakeren, men for en sum på omkring €100 millioner har Liverpool en række andre transfermål, som de hellere vil signe til sommer.

Det spanske medie nævner blandt andre Isco fra Real Madrid og Fabian Ruiz fra Napoli som spillere, der står meget højere på agendaen på Anfield.

Er det korrekt, at Liverpool er blevet tilbudt Coutinho, er der gode chancer for, at en række andre engelske storhold lige nu modtager samme tilbud fra FC Barcelona.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED