AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:11:2018 15:40
Det lærte vi af Premier League: Watford kan man ikke regne med

11. spillerunde i Premier League er færdigspillet, og det er tid til at gøre status over, hvad vi lærte af den forgangne runde.


Topholdene buldrer videre i Premier League, og specielt Manchester City viste stor styrke ved vinde 6-1 mod Southampton. Samtidig lykkedes det endelig for Huddersfield at få en sejr i denne sæson, men danskerklubben kravlede alligevel ikke over nedrykningsstregen.

Lad os se nærmere på det vigtigste, som vi kunne tage med fra 11. runde i Premier League-sæsonen 2018/19.

Kun tre hold kan vinde Premier League denne sæson

Selvom både Arsenal, Tottenham og Manchester United leverede fornuftige præstationer, må det stå klart, at kun Chelsea, Liverpool eller Manchester City kan vinde det engelske mesterskab. Det er de tre klubber, som har indkasseret færrest mål, og det er også her, at bredden er størst. Det bliver afgørende på den lange bane.

Samtidig er de tre klubber ikke afhængig af én spiller. For Tottenham vil det eksempelvis være problematisk at undvære Harry Kane lige så længe, som Manchester City må se bort fra Kevin De Bruyne.

Når det så er skrevet, ligner Manchester City fortsat det bedste bud på et mesterskabshold.

Watford kan man ikke regne med

Hvis der er én ting, der er sikkert, så er det, at man ikke kan forudse, hvordan Watfords næste kamp går.

London-klubben har både leveret rigtig gode og helt forfærdelige præstationer i denne sæson, og det blev der bestemt ikke lavet om på i weekenden, hvor det blev til et nederlag mod Newcastle på 1-0.

Javel, Watford havde en del chancer til at score, men det lykkedes ikke, og så blev klubben det første hold til at tabe mod et kronisk ineffektivt Newcastle-mandskab.

Der er noget at arbejde med for Javi Gracia.

Fulham ligner det bedste bud på en nedrykker

Det tegnede så lovende, da Fulham hentede flere velkendte spillere til klubben i sommerens transfervindue, men det er ikke blevet til en succes på banen.

Blot fem point er blevet skrabet sammen indtil videre i sæsonen, og i mandagens opgør mod Huddersfield blev det til et nyt nederlag, og den slags kampe må London-klubben ikke tabe, hvis ikke det skal ende med nedrykning.

I øjeblikket ligner Slavisa Jokanovic en mand, der kan nærme sig en fyring, og Fulham ligner det bedste bud på en nedrykker. Det skyldes især en frygtelig defensiv.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED