AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:06:2020 18:38
Det gjorde han bare ikke!: TV-seere vil have Carragher fyret

Jamie Carragher blev torsdag set sammen med tusindvis af Liverpool-fans, og det har fået flere vrede seere til at henvende sig til chefredaktøren hos Sky Sports.


Jamie Carragher er blevet heftigt kritiseret for, at han deltog i fejringen af Liverpools mesterskab sammen med tusindvis af andre fans.

Den tidligere Liverpool-stjerne lyttede ikke til hverken klubbens eller regeringens anbefalinger og deltog altså i stedet i løjerlighederne i torsdags.

Chefredaktørerne har siden da fået flere opkald fra vrede TV-seere, der vil have fyret den 42-årige fodboldekspert, fordi han brød corona-retningslinjerne. Det skriver Daily Star.

Det forventes, at fejringen vil føre til et øget antal smittede i Liverpool-området, og det har også ført til stor kritik af Liverpool-fansene, idet de på forhånd var advaret mod at samle sig.

Her kan du se Jamie Carragher, der fejrer mesterskabet sammen med de øvrige fans og i øvrigt med en øl i hånden.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED