AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:08:2020 12:09
Det gik vildt for sig: United-legende med politibesøg

Paul Scholes har angiveligt ikke helt overholdt reglerne for samvær under Coronapandemien.


I England er der fortsat strenge forsamlingsforbud, da smittetallene er begyndt at stige igen - særligt i Oldham, hvor Paul Scholes bor.

Det var da også lige netop i Oldham, at tabloidmediet The Sun fredag kunne meddele, at United-legenden havde inviteret til fest.

I dag skriver BBC således, at der var tale om en fødselsdagsfest, da Scholes' søn fyldte år, hvilket ledte til en situation, hvor politiet kom forbi og lukkede festen.

Reglerne forsøger ellers at forhindre, at der foregår sociale sammenkomster i hjem og haver i England på nuværende tidspunkt, og dermed tilslutter Scholes sig altså rækken af professionelle og tidligere professionelle, der har haft problemer med at adlyde.

Særligt nedrykkede Watford har haft problemer med dette, da hele tre spillere har afholdt og deltaget i fester under pandemien, mens også Manchester Citys Kyle Walker har været i strid modvind af samme årsag.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED