AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:08:2020 17:31
Det forbudte skifte nærmer sig: Willian tæt på rivalskifte

Flere medier beretter, at Willian nærmer sig et skifte til Arsenal.


Willian har snart kontraktudløb med Chelsea og nærmer sig et exit.

Den brasilianske kantspiller har i længere tid været i forhandlinger med The Blues om en kontraktforlængelse, men de to parter har ikke kunne nå til enighed. 

Ifølge flere medier ønsker Willian en treårig kontrakt, som Chelsea ikke kan tilbyde ham, da de kun vil tilbyde ham to år, men det ser ud til, at en anden London-klub kan give ham tre år.

France Football og Football Insider erfarer i dag, at Willian, der fylder 32 år på søndag, nærmer sig et skifte til Arsenal på en fri transfer.

Arsenal har tilbudt ham en lukrativ løncheck samt en stor sign on fee, og agenten, Kia Joorabchian, er millimeter fra at nå til enighed. The Gunners har efter sigende tilbudt ham en treårig kontrakt med option på at forlænge med yderliger et år.

Tottenham har også været interesseret, men det ser ud til at ende med et skifte til Arsenal.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED