Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:01:2021 16:24
Det er tæt i toppen: Har City, United eller Liverpool det nemmeste kampprogram nu?

Vi har taget et kig på de tre mest sandsynlige mesterskabskandidater lige nu og deres kommende 10 opgør.


Der er så tæt i toppen af Premier League-tabellen, at alt kan ændre sig på en uge eller to, hvis et hold pludselig over- eller underpræsterer.

Rio Ferdinand mener, der er op mod seks mulige vindere af dette års titel, men lige nu ligner Manchester United, Liverpool og Manchester City de tre storfavoritter, selvom det er svært at måtte afskrive Leicester.

Derfor har vi kigget på trioens næste 10 kampe for at se, hvem der måske går den nemmeste tid i møde nu.

 

Liverpools næste 10 kampe:

Burnley - Hjemme - Nem ifølge algoritmen fra Fantasy Football, som udregner sværhedsgraden på et opgør baseret på holdenes statistikker på hjemme- og og udebane samt resultater fra de seneste seks kampe.

Tottenham - Ude - Svær

West Ham - Ude - Middel

Brighton - Hjemme - Nem

Manchester City - Hjemme - Svær

Leicester - Ude - Svær

Everton - Hjemme - Middel

Sheffield United - Ude - Nem

Fulham - Hjemme - Nem

Wolves - Ude - Middel

 

Liverpool står over for en god blanding af nemme, svære og relativt overkommelige modstandere. Manchester City, Leicester og Tottenham kan blive svære, og Merseyside-derby mod Everton er altid lidt en koler.

Det samme gælder hold som Wolves og West Ham, selvom man skulle tro, Liverpool ville vinde disse opgør, hvis offensiven begynder at score igen.

 

Manchester Uniteds næste 10 kampe:

Sheffield United - Hjemme - Nem ifølge algoritmen fra Fantasy Football, som udregner sværhedsgraden på et opgør baseret på holdenes statistikker på hjemme- og og udebane samt resultater fra de seneste seks kampe.

Arsenal - Ude - Middel

Southampton - Hjemme - Middel

Everton - Hjemme - Middel

West Brom - Ude - Nem

Newcastle - Hjemme - Nem

Chelsea - Ude - Svær

Manchester City - Ude - Ekstremt svær

West Ham - Hjemme - Middel

Crystal Palace - Ude - Middel

 

Kampene mod Sheffield United, West Brom og Newcastle burde blive vekslet til sejre, men ellers er der ingen decideret nemme opgør på papiret for Premier Leagues tophold lige nu.

Man har besejret hold som West Ham og Southampton en gang, men det var begge tætte opgør, og Manchester United har endnu ikke rigtig leveret imod de andre Big Six-mandskaber.

Det bliver de nødt til at gøre mod Arsenal, Chelsea og Manchester City, hvis der skal holdes liv i titeldrømmene.

 

Manchester Citys næste 10 kampe:

West Brom - Ude - Nem ifølge algoritmen fra Fantasy Football, som udregner sværhedsgraden på et opgør baseret på holdenes statistikker på hjemme- og og udebane samt resultater fra de seneste seks kampe.

Sheffield United - Hjemme - Nem

Burnley - Ude - Nem

Liverpool - Ude - Ekstremt svær

Tottenham - Hjemme - Svær

Arsenal - Ude - Middel

West Ham - Hjemme - Middel

Manchester United - Hjemme - Svær

Fulham - Ude - Nem

Wolves - Hjemme - Middel

 

Manchester City er det mest formstærke hold i ligaen, og det har førhen været på dette punkt af sæsonen, at The CItyzens er stukket afsted fra konkurrenterne. De næste tre opgør burde også blive til sejre, inden den så står på Liverpool, Tottenham og Arsenal.

Lokalopgøret mod Manchester United burde heller ikke blive nogen nem opgave.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED