AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:01:2022 22:31
"Det er pinligt" - Carragher langer ud efter United-duo

Jamie Carragher er ude med skarp kritik mod offensiv Manchester United-duo.


Jamie Carragher langer ud efter Marcus Rashford og Mason Greenwood for deres manglende energi.

Efter Ralf Rangnicks ankomst har der ikke været nogen tvivl om, at tyskeren forlanger mere pres af de offensive spillere.

Her skuffer det Jamie Carragher, at Marcus Rashford og Mason Greenwood ikke ligner to spillere, der gider at levere et pres.

- De spillere, som man tænkte ville omfavne det intense spil, er Rashford og Greenwood, men de gør slet ikke nok. De er unge spillere, som bør give alt på banen, være dynamiske på bolden og løbe utrætteligt uden bold, skriver Jamie Carragher i sin klumme. 

- Sammenlign deres arbejdsindsats med Mané, Salah, Silva, Foden eller Mount, og så er det pinligt. De bliver nødt til at kigge på dem selv.

- Jeg er også træt af de undskyldninger på Rashfords vegne, der kommer fra hans PR-hold. Især for at få sympati. Hvad med at spille bedre i stedet?

- Det er utroligt, at en 34-årig Cavani gør så meget mere ved at løbe 11,7 kilometer pr. kamp - kun overgået af Firmino. Rashford med 9,9 og Greenwood med 9,8 kilometer pr. kamp er nummer 44 og 46 på den liste, lyder det fra Carragher.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE