Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:12:2020 10:40
Det er op til Spurs: Inter er villige til at sælge Mourinhos drømmeforsvarer

Fabrizio Romano fortæller i sin Here We Go-podcast, at Milan Skriniar har fået det grønne lys til at forlade Inter, hvis Tottenham byder den rette sum.


Tottenhams forhandlinger med Inter om Milan Skriniar bar ikke frugt i sommertransfervinduet, men situationen er uændret, og den slovakiske forsvarer er fortsat til salg, hvis Spurs lægger det rette beløb på bordet.

Det fortæller Fabrizio Romano i sin podcast Here We Go.

- Skriniars situation er uændret. Inter er i pengemangel, så hvis Tottenham bød £45 millioner i morgen, ville Inter sælge ham. En handel for Skriniar er helt op til Tottenham nu, fortæller transferguruen.

Ifølge blandt andre 90 Min er Skriniar José Mourinhos topprioritet til at forstærke midterforsvaret. Spørgsmålet er bare, om Daniel Levy vil og kan gøre sin manager glad.

£45 millioner er fortsat en stor investering og vil gøre Skriniar til klubbens næstdyreste signing til dato efter Tanguy Ndombele. For få uger siden præsenterede Londonklubben sit regnskab for kalenderåret, og det viste et massivt underskud, som kun forventes at vokse frem til regnskabsårets afslutning.

Det er måske årsagen til, at Sassuolos Gian Marco Ferrari, som "kun" skulle koste omkring £15 millioner, er blevet omtalt som en mulig "budgetløstning" for Tottenham.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED