Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:03:2021 10:20
"Det er næsten på plads" - nyt CL-format kan snart blive bekræftet

En ny struktur af Champions League forventes at blive bekræftet inden længe, fortæller Andrea Agnelli.


Det har været under opsejling i lang tid, og nu forventes det, at en ny struktur af Champions League-formatet snart bliver bekræftet. 

Det kan Juventus-direktør, Andrea Agnelli, fortælle til ESPN.

Det forventes, at man dropper gruppespillet og i stedet spiller en stor turnering, hvor klubberne møder hinanden på kryds og tværs. Derudover går man også fra 32 klubber til 36 klubber.

- Jeg håber virkelig, at det hele kommer på plads i løbet af de kommende uger. Der er stadig nogle detaljer, som mangler at blive løst. Det gælder bl.a. kvalifikation til turneringen samt hvordan de ekstra fire klubber bliver tildelt, siger Andrea Agnelli ifølge ESPN.

Det vides endnu ikke, om de ekstra pladser skal gå til de klubber, som er øverst på ranglisten, eller om de skal gå til mestrene fra de lidt mindre ligaer.

Den nye struktur forventes at blive implementeret i 2024.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED