AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:11:2019 14:50
Det dobbelte værd: Serie A-klub er klar til at købe Chelsea-lejesvend

Atalanta skulle angiveligt mene, de kan lave et transferscoop ved at signe lejesvenden Mario Pasalic.


Chelsea har så mange spillere udlånt, at man nemt glemmer dem i mængden.

24-årige Mario Pasalic er blandt dem,  men The Blues kan alligevel ende med at tjene en fin slat penge på midtbanespilleren, som kom til klubben i 2014.

Sidenhen har han været udlejet til en lang række forskellige klubber, og i øjeblikket imponerer han for Atalanta med to mål og tilsvarende antal assists i 14 kampe.

Han skulle angiveligt gå fra pragtpræstation til pragtpræstation i øjeblikket, og Atalanta skulle nu være meget tæt på at være overbevist om, at signingen skal gøres permanent.

Det kan den også blive for €15 millioner, skriver Gazzetta dello Sport. Atalanta skulle nemlig have forhandlet en købsoption på plads med Chelsea, da man lejede Pasalic.

Dermed kan The Blues se frem til at tjene en fin sum penge på en spiller, der nok aldrig ville få spilletid for klubben alligevel.

Det er aldrig dårligt, men internt i Atalanta skulle man være af den holdning, at Pasalic faktisk er det dobbelte værd, og at man ved at signe ham for €15 millioner, lavede et stort transferscoop.

Meget tyder i hvert fald også på, at transferen sagtens kunne blive permanent, da Pasalic efter seks år som lejesvend har udtalt, at han ønsker at forblive i Atalanta.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED