AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:06:2020 08:26
Desværre: Derfor er muligheden for at signe Messi på en fri transfer væk

Vi tør godt sige, at Lionel Messi ikke kommer til at forlade Camp Nou denne sommer.


Lionel Messi kunne teknisk set være udvandret fra FC Barcelona og skiftet klub på en fri transfer, hvis bare han meddelte det til klubben inden udgangen af maj. Det dikterede en helt særlig klausul i den argentinske verdensstjernes kontrakt.

Men Messi har ikke infomeret Barcelona om, at han ønsker at gøre brug af muligheden, og nu hedder måneden altså juni, så vi kommer næppe til at se superstjernen forlade Camp Nou denne sommer.

Omkrings årsskiftet var der ellers rygter om, at Manchester City og Pep Guardiola stod klar til at udnytte chance, hvis Messi tilkendegav, at han åben for et skifte.

Og på det tidspunkt begyndte man faktisk næsten at tro, et skifte kunne finde sted, fordi den seksdobbelte Ballon d'Or-vinder åbent var ude og kritisere klubbens ledelse for deres dårlige styring af klubben gennem de seneste år.

Desværre må vi nok konkludere, at vi nok aldrig får Messi at se i Premier League. London Evening Standard erfarer i hvert fald, at argentineren ventes at skrive under på én sidste kontrakt med FC Barcelona.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED