Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:05:2019 15:38
Desperate Arsenal-fans: Hazard, Kanté og Kepa har armensk baggrund

Flere Arsenal-fans har med kække bemærkninger forsøgt at antyde, at Chelsea-trio heller ikke må spille Europa League-finale i Baku.


Det blev i går en kendsgerning, at Henrikh Mkhitaryan ikke kommer til at spille Europa League-finalen på grund af sin armenske nationalitet.

Det fik hurtigt nogle Arsenal-fans på Twitter til at bedyre, at flere af Chelseas største profiler også har aner til Armenien, hvilket kan forhindre dem i at spille finale i Aserbajdsjan i næste uge.

Således lød det på Twitter fra @R_GOONER:

- Det sørgelige er, at Armenien er et godt land. Jeg var engang på ferie der. Jeg mødte Eden Hazard og N’Golo Kanté. De var begge der for at besøge deres bedsteforældre.

En anden Arsenal-tilhænger ved navn Luke Jenkins skrev følgende:

- Hørte, at Kepa faktisk tog en af de der DNA-test, og han fandt ud af, at han var 62 % armener.

Så vidt vi er informeret, er der dog ikke det fjerneste armenske blod i årerne hos hverken Eden Hazard, N’Golo Kanté eller Kepa Arrizabalaga, men Arsenal-fansene skal dog have ros for deres forsøg på at holde Chelsea-spillerne fra at spille Europa League-finalen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED