Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:11:2020 08:45
Desperat efter lejeskifte: Arsenal-spiller er klar til at gå 750.000 kroner ned i løn om ugen

William Saliba ønsker bare at spille fodbold, hvis man skal tro Canal Plus.


William Saliba er så desperat efter at spille førsteholdsfodbold, at han er klar til midlertidigt at gå £90.000 ned i løn for at sikre sig et lejeskifte. Det skriver Canal Plus.

Mikel Arteta vurderede ikke, at den unge franske midterforsvarer var opgaven moden til at spille Premier League-fodbold i denne sæson. Derfor undlod han at registrere Saliba i klubbens Premier League- og Europa League-trup.

I stedet forsøgte Arsenal at finde en passende klub at udleje Saliba til i sommertransfervinduet, men noget gik galt, og trods adskillige rygter endte franskmanden med at forblive i klubben.

Nu brænder spilleren for at komme på banen igen, og et lejeophold hos sin forhenværende klub, Saint-Etienne, skulle være ved at tage form.

Franskmandens høje løn i Arsenal skulle dog udgøre et problem for Ligue 1-klubben, men Saliba skulle selv være klar til at ofre størstedelen af sin ugentlige løn på £90.000 for at få et skifte til at ske.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED