AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:05:2020 12:03
Der var engang: Spillere du ikke vidste havde været holdkammerater

Vi har samlet en række spillere, som du formentlig ikke vidste havde været holdkammerater.


Vi ved alle, at Paul Scholes og Ryan Giggs har været holdkammerater, mens det også er almen viden, at John Terry og Frank Lampard har været i den samme klub på samme tid. 

Der er dog også mange spillere, som man ikke vidste havde været holdkammerater. Herunder har vi samlet en række spillere, som du nok ikke vidste havde delt omklædningsrum. 

Jan Oblak & Ederson - Rio Ave 

De to herrer er lige nu blandt verdens bedste målmænd, men der var engang, hvor de var holdkammerater. Tilbage i 2012/13-sæsonen var Jan Oblak udlejet til portugisiske Rio Ave, der i forvejen rådede over Ederson. Oblak løb med spilletiden i størstedelen af sæsonen, mens Ederson hovedsageligt tog sig af pokalkampene. De to nåede dog at være på banen i samme kamp, da Oblak blev udvist i en pokalsemifinale mod FC Porto. 

David Beckham & David Moyes - Preston 

I 1994/95-sæsonen blev en purung David Beckham udlejet til Preston, hvor den senere Manchester United-manager David Moyes var på kontrakt. 

Zé Roberto & Gabriel Jesus - Palmerias 

Der er 23 år mellem Roberto og Jesus, hvilket gør det ekstra vildt at tænke på, at de rent faktisk har været holdkammerater. På daværende tidspunkt var Bundesliga-legenden Zé Roberto et godt stykke over 40 år, mens Gabriel Jesus' karriere kun lige var gået i gang. 

Yaya Touré & Rivaldo - Olympiakos

Både Touré og Rivaldo kan prale af at have spillet for FC Barcelona, men det var ikke i den catalanske storklub, at de var holdkammerater. Det var de derimod i græske Olympiakos, som de begge tørnede ud for i 2005/06-sæsonen, da Rivaldos storhedstid var ovre, mens Tourés karriere endnu ikke havde taget fart. 

Anthony Martial & Dejan Lovren - Lyon

Manchester United-stjernen Anthony Martial og Liverpools Dejan Lovren var holdkammerater i den franske klub Lyon. Martial huskes ellers hovedsageligt for tiden i AS Monaco, men han nåede også nogle kampe for Lyon, som var klubben, hvor han startede sin professionelle karriere. 

Alan Smith & Dele Alli - MK Dons 

Smith var i 00'erne en stor profil for Leeds, hvilket sikrede ham et skifte til Manchester United, hvor han dog aldrig blev det store hit. Senere nåede Smith så forbi MK Dons, hvor han var holdkammerater med den senere Tottenham-stjerne Dele Alli. 

Jimmy Floyd Hasselbaink & Aaron Ramsey - Cardiff

I 2007/08-sæsonen var Hasselbaink igang med sin sidste sæson som professionel fodboldspiller, hvilket foregik i Cardiff, der på daværende tidspunkt rådede over en ung Aaron Ramsey. 

Mauricio Pochettino & Marouane Chamakh - Bordeaux

Den tidligere Tottenham-manager Mauricio Pochettino huskes hovedsageligt for tiden som spiller i Espanyol og PSG, men han nåede også et kort ophold i Bordeaux, hvor han var holdkammerater med det senere Arsenal-flop Marouane Chamakh. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED