AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:05:2020 17:47
Der var engang #2: Spillere du ikke vidste havde været holdkammerater

Vi har endnu engang samlet en række spillere, som du nok ikke vidste havde været holdkammerater.


Vi har tidligere afsløret, at to af verdens bedste målmænd, Jan Oblak og Ederson, har været holdkammerater i portugisiske Rio Ave, mens Premier League-stjernerne Anthony Martial og Dejan Lovren også har delt omklædningsrum i Lyon. 

Det er dog langt fra de eneste spillere, som man ikke vidste havde været holdkammerater. Vi har derfor igen samlet en række tidligere og nuværende Premier League-stjerner, som du ikke vidste havde været holdkammerater. 

Eidur Gudjohnsen & Ronaldo - PSV Eindhoven 

Her skal vi en del år tilbage. De hollandske klubber PSV og Ajax har længe været kendt for at udklække verdensstjerner, og i 90'erne rådede de på et tidspunkt over både Eidur Gudjohnsen og Ronaldo. Gudjohnsen fik senere en flot Premier League-karriere, mens han også nåede forbi FC Barcelona, mens Ronaldo som bekendt udviklede sig til en af verdens bedste angribere med klubber som FC Barcelona, Real Madrid og Inter på CV'et. 

Marko Arnautovic & Kevin De Bruyne - Werder Bremen

I 2012/13-sæsonen var en ung De Bruyne udlejet fra Chelsea til Werder Bremen, hvor han var holdkammerater med den senere West Ham-stjerne Marko Arnautovic. 

Edgar Davids & Wilfried Zaha - Crystal Palace

Hele 20 år adskiller de to spillere, men de nåede alligevel at spille sammen. I 2010 spillede Davids syv kampe for Palace, da de var i næstbedste række, mens en purung Zaha var fast mand for The Eagles i hele sæsonen. 

Robbie Fowler & Peter Schmeichel - Manchester City

Fowler har legendestatus i Liverpool, mens Schmeichel har det samme hos ærkerivalerne fra Manchester United. I 2002/03-sæsonen var de to legender dog holdkammerater, da Schmeichel spillede en enkelt sæson i Manchester City, som Fowler ankom til i januar 2003. 

Kurt Zouma & Pierre-Emerick Aubameyang - St. Etienne

Hele 42 kampe nåede de to Premier League-stjerner at spille sammen i, da de var i den franske klub St. Etienne i starten 10'erne. Senere drog Zouma til Chelsea, mens Aubameyang drog videre til først Dortmund og senere Arsenal. 

Charlie Adam & De Boer-brødrene - Rangers

I 2003/04-sæsonen fik en meget ung Charlie Adam seniordebut for Rangers, da han blev skiftet ind for den hollandske legende Ronald de Boer, som var i klubben på det tidspunkt. Samtidig var Frank de Boer også på banen for Rangers, og Adam kan dermed prale af at have været holdkammerater med de legendariske brødre. 

Shaun Wright-Phillips & George Weah - Manchester City

Her kan vi igen snakke om to forskellige generationer. I 2000 lakkede legendariske George Weahs karriere mod enden, da han var i Manchester City, mens Shaun Wright-Phillips' karriere samtidig kun lige var startet. De to nåede da også kun en enkelt kamp sammen på banen.  

Thierry Henry & John Arne Riise - AS Monaco

I 1998/99-sæsonen var Henry og Riise holdkammerater i den franske klub AS Monaco, hvorefter Henry forlod klubben og kom forbi store adresser som Juventus, Arsenal og Barcelona, mens Riise nåede adskillige år i Liverpool, som han blandt andet vandt Champions League med. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED