Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:11:2020 10:05
"Der skal ske noget radikalt" - Liverpool-profil nærmer sig exit

Liverpools hollandske midtbanespiller, Georginio Wijnaldum, ser ud til at forlade Anfield næste sommer, som det ser ud nu, melder James Pearce.


Emre Can, Daniel Sturridge, Alberto Moreno og Adam Lallana er spillere, som Liverpool i de seneste år har sagt farvel til på frie transfers.

Georginio Wijnaldum har kontraktudløb efter denne sæson, og han kan meget vel blive den næste spiller, der forlader Anfield gratis. Det skriver James Pearce fra The Athletic.

Forhandlingerne mellem Liverpool og Georginio Wijnaldums agent brød sammen sidste år, og det ser ikke ud til, at de ender med at blive enige. 

Midtbanespilleren er lige fyldt 30 år, og Liverpool er ikke meget for at uddele lange og lukrative kontrakter til spillere i den alder. 

Merseyside-klubben var ikke aktivt ude for at sælge Georginio Wijnaldum i sommerens transfervindue, selvom det kunne ende med at miste ham gratis næste sommer. 

James Pearce beretter, at alle parter er rolige omkring situationen, og alle muligheder er åbne, men der skal ske noget radikalt fra en af parterne, hvis Georginio Wijnaldum ikke skal forlade Anfield efter denne sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED