Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:01:2021 10:40
Der skal penge i kassen: Dortmund er åben for at sælge Sancho

Borussia Dortmund føler sig nødsaget til at sælge Jadon Sancho for at redde økonomien.


Jadon Sancho har fyldt utroligt meget i de engelske medier, hvor han er blevet kædet sammen med flere Premier League-klubber.

Et skifte til hjemlandet England er dog aldrig blevet til noget. Derfor tørner kantspilleren stadig ud for Borussia Dortmund i Bundesligaen.

Det kan dog være, at kantspillerens tid i det tyske er ved at være forbi, for Borussia Dortmund er blevet hårdt økonomisk ramt som følge af coronaepidemien.

Det skriver mediet Express.

Et salg af Jadon Sancho vil uden tvivl bringe en del penge i kassen. Derfor føler klubben sig angiveligt nødsaget til at sælge talentet til sommer.

Spørgsmålet er, om Premier League-klubberne stadig er interesseret i 20-årige Jadon Sancho, for englænderen har gang i en forfærdelig sæson i Bundesligaen.

Det er således kun blevet til to scoringer i 16 Bundesliga-kampe for Jadon Sanchos vedkommende i denne sæson, hvilket ikke lever op til de forgange sæsoner.

I sidste sæson scorede han 17 mål i 32 kampe, hvilket naturligvis fik Premier League-klubberne til at skrive ham på ønskelisten.

Jadon Sancho skal derfor igang med at genfinde storformen igen, hvis han skal gøre sig forhåbninger om, at storklubberne stadig kigger med.

LÆS VORES TRANSFER LIVE LIGE HER!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED