AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:01:2020 12:50
Der skal handles: Her er fem spillere Manchester United bør kigge på

Vi har udpeget fem spillere, der bør være i søgelyset hos Manchester United i dette transfervindue.


Der er ingen i Manchester United, der kan være tilfredse med tingenes tilstand.

Præstationerne på banen er ikke just prangende, men det bliver heller ikke gjort nemmere af, at De Røde Djævle er hårdt ramt af skader til nøglespillere som Scott McTominay, Paul Pogba og senest Marcus Rashford.

Det efterlader Ole Gunnar Solskjær med en tynd trup, og derfor vil nordmanden formentlig ønske, at Ed Woodward formået at hente et par nye spillere til klubben inden transfervinduets lukning.

Her på PLBOLD.dk har vi udpeget fem spillere, som bør være blandt de kandidater, der overvejes.

Edinson Cavani

Angriberen har indgivet en transferanmodning til Paris Saint-Germain, og Manchester United bør uden tvivl være en klub, der gerne vil have fingrene i den tidligere Napoli-bomber. Han er kommet lidt i klemme i den franske storklub efter Mauro Icardis ankomst, men han er stadig en spiller på en høj hylde, og han kan lukke hullet efter Marcus Rashford den kommende tid. Manchester United har tidligere brændt nallerne på Radamel Falcao, og det vil måske give mening at lave en lejeaftale gældende for resten af sæsonen.

Bruno Fernandes

Vi kan naturligvis ikke komme uden om den portugisiske landsholdsspiller, som konstant rygtes til klubben. Det er uvist, hvordan situationen ser ud i øjeblikket, men der bør ikke herske nogen tvivl om, at han kan forstærke midtbanen helt gevaldigt. Han kan både tilbyde kreativitet og mål, men det er ganske tvivlsomt, om der kan laves en handel.

Marcos Llorente

Spilletiden efter skiftet til Atlético Madrid sidste sommer har været ganske begrænset for Marcos Llorente, men konkurrencen er også ganske hård på den centrale midtbane i Madrid-klubben. Han har bevist sine evner for Real Madrid tidligere, og han vil kunne være en god boldbryder på den defensive midtbane for Manchester United, indtil Scott McTominay er tilbage. En lejeaftale gældende for resten af sæsonen kunne give mening for alle parter.

Olivier Giroud

Det er måske ikke populært at skrive, at den franske angriber kan vise sig at være en fornuftig løsning på en kort aftale, men det kan han altså. I fraværet af Marcus Rashford har Manchester United brug for en ny angriber, og da Giroud ikke spiller i Chelsea, kan han måske være mulig at hente til klubben. The Blues kunne ikke blive enig med Inter, men de har tidligere vist vilje til at handle med Manchester United. Franskmanden har også vist, at han kan lave mål i Premier League, men han skal kun være en kortvarig løsning.

Emre Can

Maurizio Sarri har ikke den store tiltro til den tidligere Liverpool-spiller, som derfor må se de fleste kampe fra bænken hos Juventus. Han vil imidlertid kunne være en forstærkning for Manchester United. Han kan bidrage i begge ender af banen, og det bør også være muligt at få Juventus til at sælge tyskeren, som må anses for at være overflødig. Kan han genfinde sit tidligere niveau, kan han endda blive en profil hos De Røde Djævle.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED