Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:06:2021 14:06
"Der er solgt billetter" - UEFA-dansker bliver svinet til

Jim Stjerne Hansen får ikke ligefrem positive ord efter de seneste udtalelser om afviklen af Danmarks kamp mod Finland.


UEFA har mødt massiv kritik for deres håndtering af kampen mellem Danmark og Finland, som i første omgang blev udsat.

De danske landsholdsspillere valgte dog at spille kampen færdig og få det overstået, da de fik to muligheder: 

1. At spille kampen færdig med det samme

2. At spille kampen dagen (søndag) klokken 12.00 uden tilskuere. 

UEFA har efterfølgende udtalt, at det var landsholdsspillerne, der besluttede sig for at spille kampen færdig, men det afviste Kasper Hjulmand på dagens pressemøde. 

Til Ekstrabladet udtaler Jim Stjerne Hansen, som er tidligere generalsekretær i DBU og nu medlem af UEFAs disciplinærkomité, at det ganske enkelt var umuligt at rykke kampen yderligere grundet det stramme turneringsprogram i EM. Derudover begrunder han det med, at der jo også er solgt billetter.

- Der er solgt billetter, og andre kampe skal afvikles. Der er rigtig mange følgevirkninger, når man flytter ham i et turneringsprogram. Her skal man også tage hensyn til, at Finland skal spille igen allerede onsdag kl. 15 i Skt. Pedersborg, siger Jim Stjerne til Ekstrabladet

- Det er en sympatisk tanke, at man ønsker at give de danske spillere længere tid til at komme sig efter den frygtelige hændelse. Men man vil altid kunne stille sig spørgsmålet: Hvornår har de rystet det af sig? Er det efter ét-to eller tre døgn?, lyder det ham.

Disse udtalelser falder ikke i god jord på de sociale medier, og UEFA-danskeren bliver ganske enkelt svinet til: 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE