AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:06:2019 09:02
Der er håb endnu: Joao Felix er IKKE blevet solgt til Atletico Madrid

Benfica har selv afvist historierne om, at Joao Felix så godt som var skiftet til Atletico Madrid.


Joao Felix er stadig Benfica-spiller og står ikke på nippet til at gennemføre et skifte til Atletico Madrid, selvom adskillige historier har påstået det modsatte. Det understreger Benfica i en officiel udmelding på egen hjemmeside.

Det er ikke ensbetydende med, at skiftet ikke sker i sidste ende, men spanske medier skrev mandag, at Atletico Madrid havde aktiveret det 19-årige stortalents frikøbsklausul, hvormed man blot manglede at forhandle en aftale på plads med Joao Felix selv.

Men det er "fake news".

- I lyset af nyheder publiceret gennem den seneste tid vil Benfica gerne gøre det klart, at det er falskt, at der skulle være forhandlinger undervejs over en mulig transfer af spilleren Joao Felix, lyder udmeldingen fra Benfica.

- Vi gentager: informationen er helt og aldeles falsk, absurd, og rygterne er kun til for at forsøge at skade Benficas ry og ære.

Altså tyder det på, at klubber som Manchester City og Manchester United, som skulle være interesseret i den unge angriber, stadig kan nå at blande sig, selvom det formentligt vil kræve, at man byder hele frikøbsklausulen på €120 millioner.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED