Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:12:2020 16:45
Der argumenteres for og imod: Arsenal overvejer seriøst at byde på Eriksen

Football London skriver, at Arsenal seriøst overvejer, hvorvidt man bør byde på Christian Eriksen til januar.


Mesut Özil er langt ude i kulden, men Mikel Arteta ønsker sig en playmaker, som kan hjælpe med at skabe chancer for en offensiv, som i klubbens seneste mange kampe har set ideforladt ud.

Flere navne er på blokken, men Football London erfarer, at Christian Eriksen er en af spillerne, som The Gunners overvejer at byde på, så snart januartransfervinduet åbner.

I øjeblikket skulle Arteta og sportsdirektør Edu ikke have besluttet, hvorvidt man går efter den garvede Premier League-dansker eller en yngre spiller. 23-årige Emi Buendia, der var blandt lyspunkterne for Norwich sidste sæson, skulle være et alternativ, mens Dominik Szoboszlai fra RB Salzburg også er under overvejelse.

Skulle man beslutte sig for at forsøge sig med Christian Eriksen, er det ikke længere nogen hemmelighed, at danskeren er til salg. Inter-direktør Beppe Marotta har ikke lagt skjul på, at den danske landsholdsstjerne er til salg, men om Eriksen kan se sig selv i Arsenal med sin Tottenham-fortid er måske en anden sag.

 Football Insider er et af flere medier, som har skrevet, at Eriksen er blevet tilbudt til en række Premier League-tophold, og det ville næsten være mærkeligt, hvis ikke Arsenal var et af dem.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED