AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:05:2020 18:53
Dennis Bergkamp: Nødvendigt at Arteta ændrer dette i Arsenal

Den hollandske Arsenal-legende Dennis Bergkamp har været imponeret over Arteta indtil videre, men mener også, at der kan komme forbedringer.


Hollænderen er imponeret over de ændringer, Mikel Arteta allerede har introduceret som manager, men samtidig pointerer han, at flere forbedringer er nødvendige.

Dennis Bergkamp var i samtale med en anden Arsenal-legende Martin Keown, da emnet kom ind på Mikel Arteta og hans arbejde i Arsenal.

Bergkamp føler, at Artetas ændring af stil var tydelig allerede i første hjemmekamp i nederlaget på 2-1 til Chelsea, men pointerede samtidigt, at holdet har brug for mere tid.

- Jeg så Artetas første hjemmekamp som manager for Arsenal. I den kamp var det tydeligt at se, hvilke intentioner, han har med sit hold, sagde Bergkamp til Daily Mail ifølge Football.London.

- De forreste fire jagtede bolden og skulle lægge pres på modstanderne, men midtbanen blev bagved, der var et stort hul.

- Jeg ved ikke, om du kan huske AC Milan med Marco van Basten, Ruud Gullit og Frank Rijkaard.

- Til træning ville de have reb imellem dem, så distancen mellem spillerne var den samme på banen.

Martin Keown spurgte Bergkamp, hvad Arteta skulle gøre for at lukke hullerne.

- Han arbejder på det, men det tager tid og måske andre spillere. Langsomt kan du se dem forsøge at spille et spil, der handler om at bevare bolden, sluttede Dennis Bergkamp.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED