Den vilde statistik: Kanes 48 skud uden mål

18.08.2018 Kl. 17:53
Harry Kane fik endelig brudt en forbandelse, der har hvilet over ham karrieren igennem.

Et mål i august. Det blev endelig en kendsgerning for Tottenham-angriberen Harry Kane, da han gjorde det til 3-1 i Spurs' sejr over Fulham lørdag eftermiddag.

Målet var slutningen på en utrolig forbandelse for en af verdens mest profilerede målscorere, som, indtil lørdag eftermiddag på Wembley, aldrig havde lavet et ligamål i august måned.

I Premier League-kampen mod Fuham passerede Harry Kane de 1.000 august-minutter uden et ligamål. Helt præcist 1.065 minutter skule der gå inden forbandelsen blev brudt.

Den engelske landsholdsanfører ramte stolpen på sit august-målforsøg nummer 48, inden han på sit 49. august-forsøg i karrieren endelig fik bolden til at passere stregen.

Det var Kanes første kasse i denne sæson. Den 25-årige angriber kan nu sætte jagten i gang på sidste sæsons 30 Premier League-kasser.