Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:06:2021 18:27
Den var ny: Ekspert sammenligner Milner med engelsk angriber ikon

Den tidligere England og Manchester City forsvarer Danny Mills kan se noget af de i Jermaine Defoe, som han også ser i James Milner.


38 årige Jermaine Defoe læner sig op af en etårig forlængelse med de skotske mestre fra Rangers, der altså stadig er interessant for dem at beholde.

En af de centrale årsager til dette er Defoes indflydelse i omklædningsrummet og i særdelelseshed træningsbanen, hvor han agerer rollemodel for klubbens unge spillere. 

Dette mener den tidligere England og Manchester City forsvarer Danny Mills er grunden til, at Defoe stadig er at finde på et så forholdsvist højt et plan, mens han også roser angriberens 'tilbageværende' evner.

Mills fremhæver i denne forbindelse James Milner, hvilket først og fremmest lyder overraskende når sat i forbindelse med en tidligere lynhurtig angriber.

Den tidl. City forsvarer tænker naturligvis på spillernes erfaring og betydning for deres respektive klubbers omdømme, hvilket har spillet en afgørende rolle for, at de stadig er at finde, hvor de er.

- Han er naturligvis en meget, meget professionel spiller og sætter et meget godt eksempel på en høj standard. Han vil også være meget praktisk at have på bænken fra tid til anden, når de har brug for et mål.

Om Defoe og Milner:

- Det er som hvad James Milner har gjort i Liverpool. Rangers har nu fundet deres egen [Milner]. Han har muligvis spillet mere, end Defoe har, men han har også tilbudt noget uden for banen end bare at spille.

- Hvis aftalen er korrekt, handler det ikke om, at han spiller, men om hvad han ellers bringer til fodboldklubben.

Jermaine Defoe (496) og James Milner (564) har samlet spillet vanvittige 1060 Premier League kampe.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE