AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:04:2020 11:59
Den var ikke gået i England: United-profil træner udendørs i sin gamle klub

For at holde formen ved lige er Victor Lindelöf taget hjem til Sverige, hvor han har helt andre muligheder for at træne end i England.


I England er der ingen Premier League-klubber, der har fællestræning i øjeblikket, men holdningen til den del er anderledes i Sverige, og det har Victor Lindelöf udnyttet.

Manchester United-spilleren er nemlig rejst hjem til sit hjemland, hvor han nu holder formen ved lige sammen med sin gamle klub, der træner i flok.

Ifølge Daily Mail har forsvarsspilleren fået tilladelse af Ole Gunnar Solskjær til at træne med hos Västeräs SK, og onsdag var han for første gang på træningsbanen i den klub, hvor han spillede i frem til sit skifte til Benfica i 2012.

I Sverige har man ikke taget så strenge regler i brug i forhold til fællestræning, men der bliver dog alligevel taget nogle hensyn for at begrænse risikoen for, at spillerne bliver smittede, fortæller klubbens sportsdirektør.

- Vi har bestemte direktiver og restriktioner fra Sundhedsstyrelsen. I sidste ende er der minimal tid indendørs. Normalt har vi cykeltræning indendørs, men nu har vi sat dem udenfor.

- Vi har en lukket arena for at minimere spredningen af virussen. Så handler det om individuel hygiejne og at reducere antallet af mennesker omkring holdet, siger Robin Blommé til SVT.

Victor Lindelöf forventes at træne med i den svenske klub, indtil træningen genoptages hos Manchester United.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED