Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:09:2019 18:15
Den værste debut i Premier League-historien?

Fem mål indkasseret, ni berøringer og udskiftet efter 34 minutter.


Sådan så de ydmygende tal ud for Watfords Dmitri Foulquier i debuten i Premier League, da Foulquier og Watford fik ørerne i maskinen og tabte med ydmygende 8-0 til Manchester City.

Quique Sanchez Flores valgte at starte med den franske back inde i den svære udekamp mod Manchester City, en beslutning den nye manager fortrød allerede efter 34 minutter, da han skiftede backen ud til fordel for Roberto Pereyra.

Foulquier har været under kontrakt i Watford siden 2017, men har kun fået en optræden for Watford tidligere under Javi Gracia, da han fik muligheden i ligacuppen.

Franskmanden var i sidste sæson udlejet til Getafe, hvor han imponerede stort, men det gjorde han absolut ikke i Premier League-debuten, men det gjorde resten af Watford-holdet heller ikke.

Sammen med Getafe endte han på en flot femteplads i La Liga og scorede tilmed tre mål i sine 22 optrædener, skriver Daily Mail.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED