Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:11:2021 23:42
Den rette manager til næste sæson: Manchester United har fem kandidater

Manchester United har flere kandidater til managerjobbet, men en ansættelse vil formentlig først ske til sommer. Det skriver The Guardian.


Ledelsen i Manchester United følte sig nødsaget til at opsige samarbejdet med Ole Gunnar Solskjær efter det store nederlag til Watford.

Nu er ledelsen på jagt efter en ny manager, mens Michael Carrick fungerer som midlertidig manager.

Da det ikker er nemt at få fat i en ny manager midt i en sæson, kan det meget vel ende med, at de fortsætter med Michael Carrick resten af sæsonen, eller finder en anden manager, der er villig til at stå i spidsen for resten af sæsonen med vished om, at der vil komme en anden ind til sommer.

The Guardian erfarer, at Manchester United har flere i spil til jobbet på Old Trafford næste sommer.

Her er der tale om Zinedine Zidane, Mauricio Pochettino, Erik ten Hag, Luis Enrique og Brendan Rodgers.

Zinedine Zidane er i øjeblikket den eneste af de fem, der står uden job, men han er ikke interesseret i at få et job midt i en sæson. 

De andre emner vil være meget svære at få fingrene i midt i sæsonen, og det er også grunden til, at Manchester United formentlig vil afvente med den store ansættelse til næste sæson.

Det vil også give dem tid til at finde ud af, hvem der vil være den helt rette til opgaven.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE