AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:11:2019 21:40
Den perfekte erstatning: Cascarino udpeger mulig Emery-afløser

Den tidligere Chelsea-spiller og i dag ekspert hos TalkSport Tony Cascarino har udpeget, hvem han ser som en mulig afløser for Unai Emery i Arsenal.


Presset har været stort på Arsenal-manager Unai Emery i de seneste uger. Forud for lørdagens opgør mod Leicester blev der i de engelske medier spekuleret i, at Unai Emerys job var i fare, hvis klubben tabte til Kasper Schmeichel og resten af Leicester-mandskabet.

Kampen endte 2-0 til The Foxes og efter kampen er snakken om Unai Emery ikke aftaget. Hos TalkSport har den tidligere fodboldspiller Tony Cascarino udtalt sig om den pressede manager, og han har samtidig peget på en mulig afløser for den spanske manager.

- Der har tidligere været flere navne i spil til managerposten i Arsenal, hvis Unai Emery skulle blive fyret. Jeg sagde allerede for tre år siden, at Mikel Arteta ville være den perfekte manager for Arsenal, udtaler den tidligere Chelsea-spiller til TalkSport og uddyber:

- Når man læer om Arteta i Manchester City, så føler jeg bare, at han vil passe perfekt til Arsenal. Han har tidligere spillet i klubben og været anfører. Han kan samle klubben og dens fans igen, fordi de er splittet på nuværende tidspunkt. Unai Emery har ikke overbevist klubbens fans om, at han er den rette til jobbet, men det kan Mikel Arteta. Han kan tage klubben i en ny retning, slutter Tony Cascarino.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED