AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:08:2020 08:34
Den "omvendte" Sancho: United-talent vil til Bundesliga-klub

Agenten til Tahith Chong bekræfter, at den unge Manchester United-spiller ønsker at blive udlejet til Werder Bremen næste sæson.


Mens Manchester United fortsat forhandler for at hente mega-talentet Jadon Sancho fra Bundesligaen til Premier League, så kan en af den engelske klubs egne stortalenter, Tahith Chong, i stedet være på vej til den bedste tyske liga og Werder Bremen midlertidigt.

Den hollandske winger skrev under på en kontraktforlængelse tidligere på sæsonen, men ser ikke ud til endnu at være tiltænkt en fast rolle på førsteholdet for The Red Devils.

I stedet ønsker han at blive udlejet til Werder Bremen næste sæson, så han kan få fast spilletid. Det bekræfter United-talentets egen agen, Erkan Alkan.

- Knægten ønsker helt og aldeles at skifte til Werder Bremen, er Alkan citeret for at sige i Sport Bild.

Det tyske medie skriver, at Chong ville foretrække at få styr på lejeaftalen øjeblikkeligt. Der er forhandlinger mellem de to klubber, men lige nu er man meget langt fra at være enige om vilkårene for en lejeaftale.

Chong tjener omkring £30.000 ugentligt på sin nye kontrakt med Manchester United, og den engelske storklub kræver, at Werder betaler hele talentets løn under lejeopholdet.

Lige nu ønsker Werder dog kun at betale en andel af lønnen, så der venter flere timer ved forhandlingsbordet.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED