AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:04:2020 18:48
Den nye Kanté: Leicester vil igen på rov i Frankrig

Succeshistorien om N'Golo Kanté har fået Leicester til at kigge mod Ligue 1 igen. Her har de udset sig den 25-årige Baptiste Santamaria, der sidste sommer også var tæt på et skifte til Premier League.


Det var noget af en signing, Leicester lavede, da The Foxes tilbage i 2015 hentede N’Golo Kanté i franske Caen. Ingen vidste dengang, at den franske midtbanespiller ville vise sig at være så vital for Kasper Schmeichel og co.

Han spillede en stor rolle i klubbens mesterskabssæson og skiftede året efter til Chelsea i en stor handel.

Nu er Leicester endnu en gang gået på rov i Frankrig. Klubben lurer nemlig på Baptiste Santamaria, der er på holdkortet hos Angers i Ligue 1.

Som erstatning for Kanté blev Wilfried Ndidi blev hentet ind, og han har også gjort det godt. Men Leicester led under hans fravær tidligere i sæsonen.

Klubben ligger lunt i svinget til en Champions League-kvalifikation i denne sæson, og det har fået Rodgers til at lede efter forbedringer i truppen.

25-årige Santamaria var meget tæt på et skifte til Aston Villa sidste sommer, men skiftet blev aldrig realiseret. I stedet har han vist sig at være en vigtig brik i Angers’ maskinerum i denne sæson.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED