Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:01:2021 18:15
'Den næste Mané' afviste Liverpool: Derfor tog jeg til Ligue 1

I et interview fortæller Jérémy Doku, hvorfor han valgte et skifte til Rennes efter at have afvist et tilbud fra Liverpool.


I flere omgange er Jérémy Doku blevet sat i forbindelse med et skifte til Jérémy Doku.

Het Nieuwsblad melder, at Jürgen Klopp & Co. var meget opsat på at bringe ham til Anfield i 2018, men uden held.

I stedet tog han til Rennes, hvor han nu har stor succes, og i et interview med Het Nieuwsblad fortæller Jérémy Doku, der blev spået til at blive 'den næste Mané', hvorfor det endte med et skifte til fransk fodbold.

- Jeg lavede meget research inden skiftet. Jeg skal de positive ting ned, og derefter tog jeg beslutningen. Jeg vidste, at jeg ville tage et mellemskifte nu. Det ville være for tidligt at skifte til en topklub, da jeg stadig har meget at lære, og Rennes er det perfekte sted til det, siger Jérémy Doku til Het Nieuwsblad.

- De spiller Champions League, og det er et rigtig godt hold i en god liga. Man kan mærke, at der er en forskel ift. den belgiske liga. Der er lidt flere kendte spillere. Man møder ikke Depay, Aouar, Di Maria i Jupiler League Pro, og jeg føler også, at jeg har taget et skridt på flere områder, lyder det fra den 18-årige belgier.

Liverpool har angiveligt ikke opgivet jagten på Jérémy Doku og følger hans udvikling tæt i det franske.

FØLG MED I VORES TRANSFER LIVE HER!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED