AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2019 20:51
Den næste Manchester United-kaptajn: Her er Solskjærs to bud

Ole Gunnar Solskjær mener angiveligt, at to Manchester United-spillere har evnen til at blive kaptajn, når Ashley Young stopper som anfører.


Zlatan Ibrahimovic var en leder for Manchester United, men det har været småt med lederskabsevnerne, siden svenskeren forlod Old Trafford.

Det skulle i hvert fald være klubledelsen og Ole Gunnar Solskjærs indtryk, skriver The Times.

I øjeblikket er Ashley Young klubbens kaptajn, men han synger formentligt på sidste vers af sin karriere, og han er angiveligt ikke nogen altoverskyggende stemme hverken på eller udenfor fodboldbanen.

David de Gea har alles respekt, men holder en lav profil, mens Paul Pogba er en spiller, der bliver set op til, men som endnu ikke er gået forrest på grønsværen.

Så hvem har potentialet til at blive holdets anfører, når Young enten stopper eller skifter klub?

Ifølge insidere fra klubben har Solskjær og ledelsen to potentielle anførere -  Axel Tuanzebe og Harry Maguire.

Tuanzebe fik lov at bære anførerbindet i Manchester Uniteds Carabao Cup-kamp mod Rochdale foran Paul Pogba, og Solskjær har tidligere givet udtryk for, at den engelske forsvarer har potentialet til at blive klubbens kaptajn i fremtiden.

Det har Tuanzebe allerede været for adskillige af klubbens akademihold, og han skulle have udviklet sine lederevner massivt under sit lejeophold i Aston Villa sidste sæson  - hvilket man i Manchester United giver John Terry, Aston Villas assistenttræner, kredit for.

Mulighed nummer to er Harry Maguire, selvom man vist stadig godt kan kalde ham ny i klubben. Under forhandlingerne med Leicester om signingen af den 26-årige forsvarer skulle Solskjær have gjort det klart, at han værdsatte Maguires evner som leder og så ham som en fremtidig kaptajn.

Han er heller ikke uvant med at bære anførerbindet.  Seks gange i denne sæson, hvor Young har været fraværende, har Maguire trukket det op over armen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED