Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:11:2020 14:03
Den næste De Ligt: Liverpool har budt 225 mio. på 20-årig Ajax-forsvarer

Corriere dello Sport skriver, at Ajax og Liverpool i øjeblikket forhandler om Perr Schuurs.


Liverpool forhandler efter sigende med Ajax om den 20-årige midterforsvarer Perr Schuurs, som allerede nu er blevet udråbt til hollændernes nye "Matthijs de Ligt".  Det skriver Corriere dello Sport.

Siden skaderne til Virgil van Dijk og sidenhen Joe Gomez har der været en endeløs strøm af rygter, som har kædet The Reds sammen med adskillige midterforsvarere. 

Der har også været de modstridende meldinger om, at man ikke panikker på Anfield trods skaderne til sine profiler, og at de engelske mestre i skrivende stund ikke har nogen planer om at hente en afløser.

Men ifølge Corriere dello Sport skulle Schuurs være en prioritet for Liverpool, og mediet melder, at man allerede befinder sig i forhandlinger med Ajax om den unge hollænder.

Faktisk skulle The Reds allerede have givet udtryk for, at de er villige til at betale omkring £28 millioner for Ajax-profilen, hvis kontrakt udløber i 2022.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED