AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:09:2019 09:11
Den næste City-manager? Guardiola ser stor fremtid i assistent

Pep Guardiola støtter op om Mikel Arteta som den næste manager for Manchester City.


Lige nu er der ikke noget, der tyder på, at Pep Guardiola snart er fortid i Manchester City. Men når spanieren en dag stopper i den engelske mesterklub, har han allerede udpeget en mulig afløser.

Gennem de seneste tre år har landsmanden Mikel Arteta været Pep Guardiolas højre hånd, og den tidligere Arsenal- og Everton-profil anses som et stort trænertalent, der allerede har haft flere tilbud om at blive manager på hånden.

Ifølge Daily Mail mener bestyrelsesmedlemmer i Manchester City, at Mikel Arteta har kvaliteterne til at overtage efter Pep Guardiola, og det bakker manageren selv op om.

- Jeg er ret sikker, ja. Han er allerede en utrolig manager, og han vil få utrolig succes i fremtiden. Han er en ung, ung manager, men han har allerede erfaring med at håndtere store spillere og hold, og det kommer til at ske før eller siden, fortæller Pep Guardiola til den engelske avis.

Pep Guardiola roser også Mikel Arteta for at være i stand til at læse situationer på grønsværen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED