Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:10:2021 08:20
'Den glade giver': Liverpool-stjerne bliver en del af pensum

Han er en rollemodel for millioner af mennesker, og nu skal Mohamed Salahs rejse på skoleskemaet i hjemlandet.


- Vi får mange forslag om at inkludere nogle imponerende individuelle rejser til skolebøgerne, og det er en mulighed at tilføje Mohamed Salahs historie.

Det udtalte Tarek Shawki, som er Uddannelsesminister i Egypten, tidligere på måneden.

Nu er det blevet en realitet, skriver The Times.

Liverpool-stjernen er blevet en del af læsestof i de egyptiske skole, hvor det ikke kun er rejsen til den enorme succes, der skal være fokuspunkt.

De unge studerende skal lære, hvordan han er med til at give tilbage på samfundet. 

- Salahs ønske om at hjælpe andre skyldes, at han vil give de unge mennesker en chance for at få succes. Han er en rollemodel for millioner af egyptere, som har givet ham kælenavnet 'Den glade giver', skrives der om beslutningen om at gøre ham til en del af pensum.

Mohamed Salah har gennem de seneste år været med til at gøre en stor forskel i hjemlandet, hvor han har støttet økonomisk til at bygge skole, hospitaler, fodboldbaner og meget mere. 

Mohamed Salah besidder flere rekorder i Premier League, og forleden fik han måske den vigtigste for sig selv - nemlig den mest scorende afrikaner i Premier League.

Her slog han Didier Drogbas rekord på 104 mål og er i dag på 107 mål efter sit hattrick mod Manchester United. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE