AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:01:2020 13:04
Den første nogensinde: Mike Dean når flot milepæl

Mike Dean når op på en flot milepæl i eftermiddag, når han skal dømme kampen mellem Arsenal og Sheffield United.


500 kampe.

Det er der ingen Premier League-dommere, der har præsteret. Men når klokken slår 16.00, vil det blive tilfældet for Mike Dean.

Når han fløjter kampen mellem Arsenal og Sheffield United i gang, vil det være englænderens kamp nummer 500 i Premier League, og dermed når han en utrolig milepæl, som ingen andre dommere er i nærheden af.

Den 51-årige dommer fik sin debut tilbage i september 2000, og sidenhen har han været med i samtlige sæsoner, og han har i den tid markeret sig med masser af gule og røde kort.

I alt er det blevet til 1847 gule kort, og med 3,7 ostemadder per kamp er han den dommer, der hyppigst trækker kortet op ad lommen. Derudover har han uddelt 100 røde kort, mens han har fløjtet 147 straffespark.

Her er top fem over de dommere med flest kampe i Premier League:

Mike Dean – 499 kampe
Martin Atkinson – 397 kampe
Graham Poll – 329 kampe
Andre Marriner – 323 kampe
Phil Dowd – 307 kampe


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED