AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2020 12:47
Den "fattige" liste: Her er Premier Leagues 10 mest underbetalte spillere

Vi kommer her med vores bud på 10 Premier League-spillere, som næsten fortjener at få en højere hyre.


Premier League-spillere tjener gennemsnitligt £3 millioner årligt, hvilket gør langt størstedelen af de faste startere til enten millionærer eller mangemillionærer.

Denne liste er altså ikke lavet i sympati,  men vi må bare konstatere, at visse spillere burde tjene mere, hvis man sammenligner deres hyre med deres ligemænd og holdkammerater.

Herunder er 10 eksempler på spillere, som i hvert fald burde have en god sag, næste gang de er til lønforhandling med deres respektive klub.

Al dataen om de forskellige spilleres løn stammer fra Spotrac, der er en database over lønninger i forskellige sportsgrene.

Trent Alexander-Arnold: 

Ugentligt: £40.000

Årligt: £2,080,000

Han er muligvis verdens bedste højreback lige nu, men særligt hans unge alder er nok medvirkende til, at han er langt fra Mohamed Salah på førstepladsen over Liverpools bedst betalte spillere med £200.000 ugentligt.

Han forlængede sin kontrakt sidste januar,  men det kan ikke vare længe, før man belønner ham med en højere hyre.

Scott McTominay:

Ugentligt: £10.000

Årligt: £520,000

Den skotske midtbanespiller var før sin skade et af få lyspunkter i Manchester Uniteds sæson og har med rette været blandt The Red Devils' bedste.

Han forlængede sin kontrakt med The Red Devils i januar sidste år,  før han for alvor fik en hovedrolle under Ole Gunnar Solskjær.

Havde han ventet og skrevet under i denne sæson i stedet, havde han forhåbentligt fået en højere løn, for han overpræsterer langt spillere som Nemanja Matic og Jesse Lingard, der tjener mange gange mere end ham.

Sadio Mané: 

Ugentligt: £100.000

Årligt: £5,200,00

Mané er ingen fattig mand, men sammenligner man igen med Mohamed Salah, er det mærkeligt, hvordan senegaleseren kun kan tjene det halve af egypteren.

Der har været meget tovtrækkeri frem og tilbage om, hvem der er bedst af de to Reds-stjerner.  Faktum er, at de begge er fantastiske, men man kan ikke sige, at Mané kun er en halv Salah værd.

Slet ikke.

Christian Eriksen:

Ugentligt: £75.000

Årligt: £3,900,000

Tottenham enten nægter eller er ude af stand til at tilbyde lønninger, som kan matche dem Manchester United og Manchester City giver sine spillere.

Men er det så underligt, at Christian Eriksen er ude på at score kassen hos en anden klub? 

Han har været blandt de bedste Tottenham-spillere siden sin ankomst fra Ajax, men tjener lige nu £125.000 mindre end Harry Kane -  hver uge.

Tottenham har ganske vist tilbudt ham en forbedret kontrakt, men skal man tro transferrygterne, kan danskeren se frem til at tjene tre-fire gange så meget som nu, hvis han skifter til Inter eller Paris Saint-Germain på en fri transfer til sommer.

Ederson:

Ugentligt: £65.000

Årligt: £3,380,000

Du kan argumentere for, at Ederson er den bedste målmand i Premier League,  men han bliver bestemt ikke aflønnet sådan.

Alisson tjener noget mere, og David de Gea er ligaens bedst betalte spillere med en ugentlig hyre på £375.000.

Internt i City er de eneste spillere fra førsteholdet, som han tjener mere end,  Phil Foden, Olksandr Zinchenko og Marlos Moreno.

Claudio Bravo, Manchester Citys svingende andenmålmand, tjener mere end Ederson med £80.000 ugentligt!

Matt Doherty:

Ugentligt: £10.000

Årligt: £520,000

Wolves er et bund- eller midterhold rent lønmæssigt, men spiller som et tophold.

Doherty er blandt klubben store profiler og er solid både defensivt og offensivt, og så har han til og med været i Wolves siden 2010 -  dog med enkelte lejeophold efterfølgende.

Derfor er det ret vildt, at han den dag i dag stadig kun tjener £10.000 ugentligt, når han som minimum sagtens kunne begå sig som reserve eller backup for en traditionel Big Six-klub.

N'Golo Kante:

Ugentligt: £150.000

Årligt: £7,800,000

Der er ikke så meget at sige her.  N'Golo Kante tjener kassen, men han er også en verdensklassespiller.

Set i det lys kan man nemt argumentere for, at han burde tjene markant mere, og spillede han for Real Madrid eller Juventus i stedet, ville det uden tvivl også være tilfældet.

Youri Tielemans - Leicester

Ugentligt: £33,038

Årligt: £1,718,000

Manchester United havde angiveligt chancen for at signe Tielemans, men lod den passere til fordel for Leicester.

Dumt, ville nogen sige, for transfersummen var relativt lav, og lønomkostningerne er heller ikke noget, som ville vælte The Red Devils.

Det sørger Ed Woodward og Glazer-familien i stedet for ved ikke at lave denne type signings.

Declan Rice - West Ham

Ugentligt: £3,000

Årligt: £156,000

Man forstår godt, hvis Declan Rice kunne blive fristet til at forlade West Ham med den løn, The Hammers har hamret i smasken på stortalentet.

Han forlængede sidst i december 2018 efter at have fået sit gennembrud for klubben, men er siden blevet fast mand og eftertragtet af blandt andre Manchester United.

Der har været rygter om, at West Ham kræver £90-100 millioner for den unge defensive midtbanespiller.  Er han vitterligt så meget værd, er det finurligt, hvordan klubben slipper afsted med at betale ham så lidt i løn.

George Baldock - Sheffield United

Ugentligt: £4,000

Årligt: £208,000

Vi fremhæver mest Baldock for at rose Sheffield United for at have et hold, der overpræsterer voldsomt i forhold til sine lønomkostninger.

Klubben har ganske få stjerner, og langt de fleste er på lønninger som den, George Baldock, fast starter for The Blades, tjener.

Alligevel formår Chris Wilders mandskab stadig at blande sig i kampen om europæiske pladser.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED