Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:06:2021 14:44
Den er god nok: Chelsea byder 483 millioner på Inter-stjerne

Flere kilder bekræfter nu, at Inter ganske rigtigt har modtaget et bud på Achraf Hakimi fra Chelsea.


Inter står i lidt af en ønskesituation lige nu, for to pengestærke topklubber, Chelsea og Paris Saint-Germain, har nu begge budt på Achraf Hakimi. Derfor er italienernes chance for en god handel steget markant.

Franskmændene kom først med et bud på £56 millioner, 483 millioner kroner, men det er nu blevet matchet af The Blues. Det skriver både The Athletic og Fabrizio Romano onsdag eftermiddag, efter Gianluca Di Marzio allerede natten til i dag meldte om et bud fra Champions League-vinderne.

Der var også meldinger om, at Andreas Christensen og Emerson Palmieri kunne bruges til at nedbringe den endelige pris for den 22-årige marokkaner, men de to forsvarsspillere skulle i skrivende stund ikke være blevet tilbudt. Romano understreger dog, at Chelsea er åbne for at inkludere spillere i forhandlingerne med Inter.

Inter er i økonomiske vanskeligheder og er under pres for at sælge en eller flere profiler denne sommer. Derfor er der gode chancer for, at Hakimi er til salg, men nu er det op til Chelsea at overgå PSG. Ifølge Sky Italia håber Inter i hvert fald på, at interessen fra de to storhold kan drive prisen yderligere i vejret.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED