AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:02:2019 21:25
Delaney: Tottenham er perfekt for Eriksen

Dortmund-danskeren Thomas Delaney blev spurgt ind til Spurs og Christian Eriksen forud for onsdagens opgør mellem Tottenham og Dortmund.


Onsdag aften byder Tottenham tyske Borussia Dortmund op til dans i første kamp af Champions League-ottendedelsfinalerne - og her vil de danske landsmænd Thomas Delaney og Christian Eriksen være i direkte duel på midtbanen.

I den anledning blev Thomas Delaney til pressekonferencen naturligvis både spurgt ind til sin danske kollega samt sin kommende engelske modstander.

På et spørgsmål, hvorvidt det overraskede Delaney, at en spiller som Christian Eriksen endnu ikke havde været i en Champions League-finale, svarede han således:

- Det er en stor byrde at sætte på hans skuldre at forvente dette, men jeg er rigtig glad for at se ham spille i Tottenham. Det virker som en rigtig god klub, hvor han kan udfolde sit kæmpe store talent.

Efterfølgende blev Delaney spurgt ind sin kommende modstander, og om Premier League var en drømme-destination for ham:

- Jeg har aldrig rigtig haft noget at gøre med Tottenham. Det gør dog ikke, at det ikke er en speciel kamp, da jeg ikke har mange erfaringer inden for Champions League-ottendedelsfinaler. Lige nu drømmer jeg om en dag at vende tilbage til Danmark - Japan ville også være fedt, afslutter Delaney.

Thomas Delaney kom til Dortmund i sommers og har siden da spillet 24 kampe for Die Schwarzgelbe.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED