AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:05:2020 20:42
Delaney om ombejlet holdkammerat: Han kan blive en af de fem bedste i verden

Thomas Delaney kommer med sine ord om holdkammerat, der flere gange har været rygtet til Premier League.


Thomas Delaneys holdkammerat, Jadon Sancho, bliver kædet sammen med et skifte til Manchester United. Og danskeren kan afsløre, at de stigende forventninger til Sancho har haft en effekt på ham.

Sancho har haft en fin sæson for Bundesliga-mandskabet med 17 mål og 20 oplæg i 38 kampe. Præstationerne har gjort fodboldpressen opsatte på at finde en ny klub til ham.

Men englænderen har altså haft problemer med at komme på holdkortet i de seneste to uger, mens Bundesligaen på ny er skudt i gang.

Især er der bekymringer om hans form. Thomas Delaney kan afsløre, at Sancho har døjet med det hårde pres og den øgede mediedækning.

- Han er selvklart et af de største talenter, jeg har spillet sammen med. Med det talent følger et vist pres og det er han langsomt begyndt at mærke, siger Delaney til ESPN.

- Indtil nu har han præsteret rigtig godt, men der vil altid være et næste skridt, som skal tages, og det bliver interessant.

- Hvis man kun ser på hans egenskaber, har han helt sikkert niveauet til at blive en af de fem bedste i verden. Man ser tit, at talenter spildes, men han har allerede bevist sit værd.

- Han er involveret i flest mål i ligaen sammen med Timo Werner og Robert Lewandowski, hvilket er imponerende, men han skal sigte højere og stræbe efter mere.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED