AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:01:2020 13:51
DEL 2: Sådan bør Premier League-klubberne handle i januar

Transfervinduet er så småt begyndt og et par handler er allerede gået igennem. I denne artikel tager vi et kig på, hvordan vi synes de 20 Premier League-mandskaber bør agere i det indeværende transfervindue. Dette er del 1 og fokuserer på holdene fra plads 6-10 i ligaen.


6. Sheffield United
Allerede bekræftede handler: Richard Stearman (solgt til Huddersfield)

Sheffield United har været den helt store overraskelse i denne sæson. De har den, på papiret, dårligste trup i ligaen, men er så velorganiseret, at de får det til at fungere. Der er dog et punkt, The Blades bør forstærke, og det er angrebet. 

Klubbens topscorer er Lys Mousset med fem mål. Herefter kommer Oliver McBurnie med fire, midtbanespilleren John Fleck med fire, midtbanespilleren John Lundstram med tre samt højrebacken George Baldock med to. 

Selvom de to interne topscorere er angribere, har Wilder brug for en mand oppe foran, som han ved, kommer til at score mål. For der bliver skabt nok chancer - det handler bare om at sparke dem i mål. 

7. Wolverhampton Wanderers
Allerede bekræftede handler: Patrick Cutrone (udlejet til Fiorentina), Ivan Cavaleiro (solgt til Fulham for £15 millioner) 

For Wolves handler det i første omgang om at holde på profiler som Adama Traoré, Ruben Neves og Raul Jiménez. Får man succes med det, kommer holdet også til at få succes i resten af sæsonen. De kunne godt bruge en spiller til at rotere med Joao Moutinho på den centrale midtbane. Portugiseren har i denne sæson spillet 1890 ud af 1980 mulige minutter i Premier League og er 33 år gammel. Morgan Gibbs-White er et fint talent og har vist gode takter, men har i denne sæson været meget skadet, mens Romain Saiss og Leander Dendoncker er komplet anderledes typer end Moutinho. 

Ellers kunne Nuno og co. godt bruge endnu en central midtbanespiller. Lejeaftalen med Jesus Vallejo har været en fiasko og oven på Willy Bolys skade og Ryan Bennetts gradvise udfasning, har Nuno trukket meget på midtbanespillere som Leander Dendoncker og Romain Saiss, hvilket ikke er holdbart i længden. Bare spørg Pep Guardiola. 

8. Tottenham Hotspur
Allerede bekræftede handler:
Michel Vorm (forladt klubben på fri transfer) 

Det er utrolig svært at forestille sig, hvad José Mourinho tænker. Alt tyder på, at midtbanespilleren Gedson Fernandes er så godt som hentet til klubben - og det bliver tiltrængt med noget bredde på den centrale midtbane, hvor José Mourinho efterhånden synes at have konkluderet, at han er i undertal. Moussa Sissoko og Tanguy Ndombele er skadet, mens Mourinho ikke synes at stole på Eric Dier. Det efterlader stakkels Harry Winks. 

Så er der spørgsmålet om, hvorvidt Tottenham i realiteten bør fokusere på at hente en erstatning for Harry Kane, der mere eller mindre er ude resten af sæsonen med en forstrækning i baglåret. Ydermere kan forsvaret sagtens også trænge til forstærkninger, så Mourinho skal for alvor have talegaverne i orden overfor Daniel Levy, hvis formanden skal åbne pengepungen op og forstærke truppen, hvor den har brug for det. 

9. Crystal Palace
Allerede bekræftede handler:
Cenk Tosun (hentet ind på lejeaftale fra Everton), Victor Camarasa (fået sin kontrakt ophævet)

For Crystal Palace synes det meget ligefrem. Klubben har lige hentet Tosun ind på en lejeaftale for resten af sæsonen og Roy Hodgson vil naturligvis håbe på, at han er manden, der kommer til at løse de målscoringsproblemer, som klubben utvivlsomt har været i. 20 mål i 22 kampe i ligaen taler sit eget meget tydelige sprog. 

Ydermere har Kyle Walker-Peters været nævnt som en mulig signing til højrebacken. Generelt set er Palace utroligt meget ramt af skader for tiden - og når de spillere forhåbentlig snart begynder at komme tilbage, bliver situationen meget, meget bedre. Men en forstærkning på højrebacken synes alt andet lige på sin plads - skader eller ej. Kunne en mand som Luis Advincula fra Rayo Vallecano være interessant? 

10. Arsenal: 
Allerede bekræftede handler:
Konstantin Mavraponos (udlejet til tyske Nürnberg)

Det synes meget, meget svært at forestille sig, at Arsenal kommer til at lave noget stort i løbet af januarvinduet. Skulle det ske, bliver det dog utvivlsomt noget til forsvaret, der skriger på forstærkning. Til sommer kommer franske William Saliba til klubben fra St. Etienne, hvilket man også skal have i baghovedet, inden man laver en eventuel signing, men realiteten er nok sådan, at The Gunners og Mikel Arteta reelt kunne bruge to nye midterforsvarere. 

Ender kvartetten Nicolas Pépé, Mesut Özil, Alexandre Lacazette og Pierre-Emerick Aubameyang alle med at blive i klubben, bør The Gunners heller ikke kigge efter nogle spillere til offensiven. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED