AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:01:2019 18:21
Defoe afslører: Crystal Palace var også inde i billedet

Jermain Defoe afslører, at han afviste et skifte til Crystal Palace for at tage til skotske Rangers


Jermain Defoe skiftede i weekenden fra Bournemouth til den skotske traditionsklub Rangers, der indtager førstepladsen i dent skotske Championship, på en 18 måneder lang lejeaftale. Den rutinerede angriber afslører dog, at han havde muligheden for at blive i Premier League, da også Crystal Palace viste interesse.

- Der var interesse fra Crystal Palace og jeg var nødt til at tænke det grundigt igennem. Jeg kender mange mennekser i Crystal Palace og det er uden tvivl en fantastisk klub med gode spillere og en god manager, forklarer den tidligere engelske landsholdsspiller til Sky Sports.

I sidste ende var det dog en samtale med Rangers-manager Steven Gerrard, der overbeviste den engelske angriber om at skifte til Skotland.

- Stevie overtalte mig til at komme til Rangers, fordi det ville være en gylden mulighed for mig. For at være ærlig er det også en anderledes udfordring for mig, som jeg ser meget frem til. Det er en stor klub, og jeg kommer ind i en spillertrup, hvor selvtilliden er enorm, slutter Jermain Defoe.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED