AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:12:2019 16:22
Defensiven skal udskiftes: Spurs er klar til at sprænge transferrekord på to forsvarere

Tottenham er angiveligt begyndt at forhandle med to midterforsvarere, som José Mourinho ønsker at forstærke sin defensiv med.


The Independent kunne forleden berette, at José Mourinho er så utilfreds med sine nuværende muligheder i forsvaret, at han ville erstatte alle mand -  med undtagelse af Toby Alderweireld.

Men selv med den belgiske forsvarer fredet skulle José Mourinho altså ønske fire-fem nye forsvarere til alle positioner i defensiven.

Og nu skulle Daniel Levy være trådt i karakter og have startet forhandlinger med to af klubbens transfermål, selvom der næppe bliver plads til fire-fem signings til den pris, de koster.

El Desmarque skriver nemlig, at forhandlinger mellem Tottenham og Napoli om Kalidou Koulibaly allerede er begyndt.  Den store senegaleser var også et transfermål for Mourinho, da han endnu var Manchester United-træner.

Dengang nægtede Napoli angiveligt at sælge, men klubpræsident Aurelio De Laurentiis har for nyligt erkendt, at der kommer en dag, hvor han bliver nødt til at sælge sin forsvarsstjerne.

Prisen skulle dog stadig være på omkring €100 millioner, hvilket ville gøre Koulibaly til verdens dyreste forsvarer, medmindre Levy får forhandlet prisen ned.

Den anden forsvarer, som Spurs skulle forhandle om, er 21-årige Merih Demiral fra Juventus.

Den unge tyrkiske landsholdsspiller anses som et kæmpe talent, men han har endnu ikke etableret sig under Maurizio Sarri.  Det skulle frustrere Demiral, og kilder tæt på spilleren fortæller til Bleacher Report, at tyrkeren er åben for at skifte til januar.

Arsenal og Manchester United skulle også have scoutet ham intensivt, men det er Tottenham, som angiveligt er i forhandlinger med spillerens repræsentanter i øjeblikket.

Demiral ønsker angiveligt ikke et skifte til en anden italiensk klub, så AC Milan er helt taget af bordet.

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED