Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:01:2021 14:16
Deeney: Willian får al kritikken som anden Arsenal-spiller fortjener

Troy Deeney mener ikke, at Willian fortjener al den kritik, som brasilianeren får.


Willian fortjener kritik, men der er ingen grund til, at han skal stå forrest i skudlinjen og stå på mål for al Arsenals dårligdom, når en spiller som Nicolas Pépé fortjener det endnu mere.

- Jeg tror, alle mister deres selvværd før eller siden. Willian var ikke en nøglespiller for Chelsea, og der var nok ikke særligt store forventninger til ham. Nu er han et sted, hvor de forventer, at han leverer en anden mentalitet, og det er han måske ikke i stand til, siger Deeney til Talksport.

- Han er begyndt at få de tæsk, som Pépé fortjener. Pépé har været i klubben længere end Willian, han var dyr, og han har ikke rigtigt leveret over tid. Det er klart, at der kommer forventninger, når de skifter for store penge og tjener en kæmpe løn.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED