Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:11:2020 12:44
Deeney: VAR favoriserer storklubberne

Watford-angriberen mener, at VAR-dommerne har et bias til storholdenes fordel.


Bruno Fernandes scorede sejrsmålet for Manchester United efter med rette at have fået tilladelse til at omsparke sit straffespark mod West Brom.

Men kort forinden havde oprykkerne den ultimative chance for at bringe sig selv i front, da Fernandes tilsyneladende begik straffespark på Conor Gallagher i eget felt.

Dommer David Coote dømte da også først straffespark til West Brom, men omstødte efterfølgende kendelsen efter at have set den igennem på VAR-monitoren langs sidelinjen.

Det var et fremragende eksempel på, hvordan VAR-dommerne har et bias, som fører til flere favorable kendelser for storholdene, mener Watford-angriber Troy Deeney, der nu også gør sig som kommentator for Talksport.

- Jeg synes stadig, der er et bias til fordel for storholdene med VAR. Se bare i Manchester United-kampen. Straffesparket blev ændret. Dommeren gik over og så optagelserne, var usikker, men valgte alligevel at omstøde kendelsen, siger Deeney til Talksport.

- Det er menneskelig natur. Jeg er ikke efter dommerne, men det er bare det, der kommer til at ske over tid. Når man er et storhold og råber højt nok, får du mere opmærksomhed end de små hold. Var det Manchester United, der havde fået det straffe i stedet for West Brom, så var det ikke blevet ændret.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED