Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:11:2020 14:18
Deeney: Tre spilledages karantæne til Cavani er for lidt

Watford-angriberen føler ikke, at Edinson Cavani kan nøjes med kun at få tre spilledages karantæne efter at have brugt "Negrito" på sine sociale medier.


Tre spilledages karantæne til Edinson Cavani er ikke nok, mener Troy Deeney, efter det engelske fodboldforbund nu undersøger Manchester United-profilen for udtalelser med racistiske konnotationer.

Cavani var ellers dagens mand i skysovs, da han efter sin udskiftning assisterede og scorede to mål i Manchester Uniteds comeback mod Southampton søndag.

Desværre bliver pragtpræstationen nu overskygget af angriberens sprogbrug på sine sociale medier. Her kaldte han nemlig en ven, som lykønskede ham med den flotte kamp, for "Negrito".

Det var samme ord, som Luiz Suarez brugte i en kamp mod Manchester United om Patrice Evra tilbage i 2011. Dengang fik Liverpool-angriberen otte spilledages karantæne og en bødestraf.

Nu mener Deeney også, at Cavani skal have en lang karantænestraf på mere end tre spilledage.

- Jeg synes ikke, at tre spilledages karantæne er nok. Jeg mener ikke, han har gjort det for at fornærme nogen, men han bliver nødt til at blive oplyst om, hvad der er acceptabelt og ikke er, siger Deeney til TalkSport.

- Jeg synes ikke, tre kampe er nok. Han har ikke forstået konsekvenserne af sine ord. Der bliver nødt til at være noget oplysning også.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED